SFAM Halland

Ordförande: Gösta Eliasson, gosta.eliasson@sfam.se

SFAM-Halland bedriver opinionsbildning, bland annat genom debattinlägg i lokalpressen. Föreningen har också genomfört flera enkätundersökningar riktade till allmänläkare i Halland. Med jämna mellanrum möts styrelsen och representanter för Regionledningen för diskussion om primärvårdens framtid. Även vid föreningens årsmöten, som hålls i mars, inbjuds företrädare för Region Halland. Styrelsemöten hålls cirka 4 gånger per år och är samlokaliserade med DLF-Hallands styrelsemöten.

Gemensamt styrelsemöte på Rya gård september 2021.
Styrelsemöte SFAM Halland 2021
Ledamöter från vänster:
DLF-Hallands styrelse: Mats Wasberg, Johan Berander, Malin Oskarsson, Albin Mörtsell, Gunnar Claësson. (Saknas på bilden: Kristian Brandt.)
Från SFAM-Halland: Gertrud Spross Sandberg, Gösta Eliasson, Michael Lovric, Sofia Mörtsell. (Saknas på bilden: Pierre Carlsson, Mats Rydberg, Erik Bengtsson, Annica Lindström, Christina Unell).

FQ-grupp

För er som blev intresserade av att starta FQ-grupp vid det digitala mötet i juni 2020: här är en artikel från tidskriften AllmänMedicin 2018 om hur FQ-gruppen kan fungera.

FQ grupp -en varudeklaration

Till Årets allmänläkare 2019 utsågs Sverker Nilsson, här med Gösta Eliasson i bakgrunden.

SFAM-Hallands styrelse vald 9 mars 2021

Gösta Eliasson (ordf) samt ledamöterna Gertrud Spross-Sandberg, Christina Unell, Mats Rydberg, Sofia Mörtsell, Pierre Carlsson, Michael Lovric, Annica Lindström och Erik Bengtsson.

Gösta Eliasson, ordförande

Gertrud Spross Sandberg