SFAM Uppsala vill främja utbildning, fortbildning, forskning, kvalitet och utveckling för länets distriktsläkare. Vi anordnar medlemsaktiviteter ca 1-2 ggr per termin.

——————————————————————————————

AW / Pubpeerpub för allmänläkare i Region Uppsala

Var: Clarion Hotell Gillet
När: 2 juni ca 16.30

Den 2 juni så välkomnar SFAM Uppsala alla läkare inom primärvården till afterwork. Den som önskar kan få testa att vara med på ett ‘journal club’-koncept vi planerar att komma igång med – PubPeerPub. Tanken är då att man inför tillfället läser igenom en utvald artikel, och att man under kvällen får en kortare presentation/kritik av den samma och påföljande diskussion.
För de som tycker detta är roligt planerar vi att diskutera PARADIGM-HF som ligger bakom godkännandet av Entresto. (Tycker man inte detta låter roligt går det utmärkt att enbart dricka öl (eller annat) och umgås med kollegor.)
Välkomna!

Ordf. Johan Birging Hultegård johan.hultegard@gmail.com