ST-Dagarna

Varje år anordnas en kongress för ST-läkare i allmänmedicin. SFAM står bakom arrangemanget. Program och planering drivs av ST-läkare från den ort där dagarna hålls. ST-dagarna är en uppskattad mötesplats och ett tillfälle att få uppdatera sig inom många områden.

ST-dagarna 6-8 november 2019 i Stockholm

Varmt välkommen till ST-dagarna i allmänmedicin 2019! Unna dig tre dagar av inspiration, kompetensutveckling och utbyte tillsammans med flera hundra ST-läkare från hela landet.

Årets tema är Kontinuitet – allmänmedicinens kärna.

Programmet innehåller högaktuella föreläsningar och parallella seminarier inom allmänmedicin med fokus på kontinuitet. Det blir paneldebatter, praktiska workshops och gott om tillfällen att träffa kollegor. Såväl utställare som friskvård finns att ta del av vid sidan av föreläsningarna.

På kvällarna bjuds det till mingel och bankett med dans i Münchenbryggeriets härliga lokaler med fantastisk utsikt över Stockholm.

Program

ST-dagarna Preliminärt Kongressprogram 2019 finns här och också på Facebooksidan ST-dagarna SFAM 2019  med löpande uppdateringar om konferensen. På instagram och twitter följer du oss på: @stdagarna2019 och #stdagarna2019

Anmälan

Anmäl dig här senast 2019-10-16.

Plats

Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm.

Kostnad

5 500 kr exkl. moms. Vid anmälan senast 2019-06-20 ges rabatt om 500 kr. I avgiften ingår föreläsningar, lunch och fika samtliga dagar, välkomstmingel onsdag kväll och bankett torsdag kväll.

Huvudarrangör

ST-läkare i Region Stockholm med stöd av SFAM, Svensk Förening för Allmänmedicin.

Kontaktpersoner

Kontakt med arrangörsgruppen: stdagarna2019@gmail.com

Tidigare ST-dagar

ST-dagarna i allmänmedicin 15 – 17 oktober 2018 hölls i Jönköping med tema ”Framtidens Primärvård – Vart är vi på väg?.

Här är programmet.

Här finns filmer och annan information från ST-dagarna i Åre 2017