SFAM Mellanskåne

Välkommen till sidan för SFAMs lokalförening i Mellanskåne! Här hittar du nyheter som berör föreningen.

Verksamhetsberättelsen för år 2015 hittar du här.

Aktiviteter hösten 2016:

- After work med SFAM Mellanskåne "Vad kan underlätta allmänläkarens praktik" 6/10 kl 18 på Vårdcentralen St Lars, Lund.          Under teman som  Slippa… (belastande aktiviteter för läkaren), Organisera… (på egna enheten, arbetslaget, samverkan externa aktörer) och Stimulera… (vad gör jobbet kul, interkollegiala möten, humorn i FQ, besöka varandra, skriva)   diskuterar vi i mindre grupper för att sedan sammanstråla och utbyta idéer och tankar. Det bjuds på enklare tilltugg och alkoholfri dryck. Anmälan till sfammellerstaskane@gmail.com.

- Skånsk Allmänläkardag i Hässleholm 8/11 (för mer info och anmälan se Utbildningskalendern på vardgivare.skane.se)

- SFAMkväm med glögg 1/12. Petra Widerkrantz, medicinsk rådgivare åt Region Skåne, kommer och pratar om livet som Doktor på Dockan! Mer info om tid och plats kommer när det närmar sig.