← Tillbaka

Redaktionen

Ingrid Eckerman

Ingrid Eckerman

Chefredaktör, webmaster
Stockholm
chefredaktor@sfam.se
070 55 73 193, 08 600 15 56

Jag är pensionerad allmänläkare. Tidigare var jag verksam i Nacka, som distriktsläkare och som ”folkhälsoläkare”. Sedan 2012 är jag chefredaktör för AllmänMedicin. Själv blev jag bara ”allmänläkarkompetent”. Jag är mycket stolt över hur mina kollegor har utvecklat specialiteten allmänmedicin! Ni kan läsa mer om mig på min hemsida www.eckerman.nu.

 

Karin Lindhagen

Uppsala
karin.lindhagen@sfam.se

Jag är pensionerad distriktsläkare och var i många år studierektor i Uppsala. Jag var medlem i SFAMs styrelse 1996-2008. Jag är medlem SFAMs kompetensvärderingsråd där jag är samordnare för specialistexamen och har haft många examinander och mitt-i-st. Jag har varit med i tidskriftsredaktionen sedan 2010.

 

 

Petra Widerkrantz

Malmö
p@widerkrantz.se

 

 

Gösta Eliasson

Falkenberg
gosta.eliasson@sfam.se

Jag har arbetat 20 år som distriktsläkare i Falkenberg. Under åren 2002-2004 var jag ansvarig för fortbildningsfrågorna på  Familjemedicinska institutet Fammi, och mellan 2004-2006 var jag chef för Fammi. Jag är f.n. ordförande i SFAM:s fortbildningsråd och SFAM:s samordnare för SPUR-inspektioner. Jag har svårt att hinna med att vara pensionär.

 

Christer Petersson 

Christer Petersson 

Växjö
Christer-p@telia.com

 

David Svaninger 

David Svaninger 

david.svaninger@gmail.com  

 

Illustratör

Katarina Liliequist
katli@telia.com

Jag är allmänläkare och SFAM-medlem sedan många år, och bor och arbetar i Bohuslän. Jag gör då och då illustrationer och omslag till Allmänmedicin, ser det som mitt sätt att bidra till föreningen. Har gått en 2-årig konstutbildning på Gerlesborgsskolan, och försöker nu sätta av mer tid till att göra bilder och annat skapande arbete i min halva (delade) ateljé som ligger i Uddevalla.

 

Sättning och layout

Annika Cederlund

annika@mediahuset.se 
Mediahuset i Göteborg AB, avd. syd
Tågmästaregatan 7
233 43 Svedala

 

Ansvarig utgivare

Ingvar Krakau
Stockholm
ingvar.krakau@ki.se

Distriktsläkare och universitetslektor