ST-dagarna

Varmt välkommen till Åre och ST-dagarna i allmänmedicin 13 till 15 september 2017!

Tema: Hållbarhet

Anmälan OBS sista anmälningsdag 5 september (vid sen anmälan efter 5/9 kontakta info@congressoab.se)

Vi har nu dragit vinnaren av en downhillcykel-upplevelse från Skistar. Den lycklige som får ge sig ut i Åres backar i september är:

Anna Malmström från Region Gävleborg. Vi kontaktar dig senare med mer information.

Vi utlovar välfyllda och givande dagar med intressanta storföreläsningar och seminarier – såväl teoretiska som praktiska! Temat för årets konferens är Hållbarhet – ämnet kommer beröras ur flera aspekter: hållbarhet i yrket, personligt, ekonomiskt, miljömässigt. Håll utkik här och på vår Facebookgrupp ST-dagarna i allmänmedicin 2017 – programmet är färdigt och finns tillgängligt under rubriken St-dagar schema. Föreläsare och seminariehållare presenteras även här. Var god se i spalten till höger för mer information!

Utöver det akademiska programmet bjuder vi in till mingelmiddag och bankett med möjlighet till socialt nätverkande, dans till livemusik och mat under banketten från Jazzköket – Årets Hållbara Krog 2014!

Konferensen hålls på Holiday Club i Åre och där erbjuds även boende för deltagare. Under hela vistelsen finns möjlighet att nyttja spa- och träningsmöjligheter på hotellet. Under konferensdagarna ordnas även möjlighet att prova på andra Åreaktiviteter – downhillcykling, vandring, fjällöpning och yoga på fjället. På egen hand kan man självklart välja att på ledig tid genomföra andra aktiviteter t.ex kajakpaddling, SUP. Önskar man förlänga vistelsen i Åre efter konferensen finns goda möjligheter till det!

Även Studierektorer är hjärtligt välkomna att deltaga! (samma deltagaravgift)

Tid & plats
13-15 september på Holiday Club i Åre.

Start kl 8.30 onsdag (registrering från 07.30 samt tisdagkväll) , avslut med lunch cirka kl 12.30 på fredag.

Under tisdag kväll 12/9 erbjuds en kvällsaktivitet i form av ett kvällsamtal som leds av Emma Spak, samordnare nära vård vid SKL och ST-läkare i allmänmedicin, på Café Torget. Ingen föranmälan behövs och möjlighet kommer finnas att köpa mat/fika. Se schema.

Deltagaravgift
5264 kr exkl moms och i avgiften ingår programmet, fika, luncher, mingelmiddag onsdag och bankett torsdag.

Boende
Boende är förbokat på Holiday Club och bokas i samband med anmälan.
Pris enkelrum 1251 exkl moms per  person och natt
Pris dubbelrum 800 exkl moms per person och natt
Pris trebäddsrum 650 exkl moms per person och natt

Resa
Till Åre kan du resa med tåg eller flyg till Åre-Östersund flygplats. Transfer från flygplatsen kommer att ordnas på kvällen 12 september med retur eftermiddag/kväll 15 september. Kan bokas i samband med anmälan eller i efterhand.

Har du/ni frågor eller funderingar kring deltagande och bokningar kontakta Congresso AB på info@congressoab.se i första hand.